TOTAL VULSOL MSF 7200

Levertijd: 1-7 werkdagen

Aantal Grootte Literprijs ex. BTW Prijs ex. BTW Prijs incl. BTW
Aantal Grootte € liter ex. € ex. € incl.
20 Liter
€9,25
185,08 excl. BTW
223,95 incl. btw
Artikelnummer: TOTAL VULSOL MSF 7200 Categorie: Tag:

Beschrijving

TOTAL VULSOL MSF 7200: Voor Optimaal Machinebewerken

Toepassingen van TOTAL VULSOL MSF 7200

TOTAL VULSOL MSF 7200 is een synthetische snijvloeistof die speciaal is ontworpen voor het machinebewerken en slijpen van diverse metalen, met een bijzondere nadruk op staal en non-ferrometalen. Deze hoogwaardige snijvloeistof biedt uitstekende prestaties en bescherming voor uw machines.

Eigenschappen en Voordelen

Ontdek de vele voordelen van TOTAL VULSOL MSF voor uw bewerkingsprocessen:

  • Uitstekend koel- en smeervermogen: Houdt uw machines soepel en efficiënt draaiend, zelfs bij zware bewerkingen.
  • Efficiënte corrosiebescherming: Beschermt bewerkte onderdelen en machines tegen corrosie, waardoor hun levensduur wordt verlengd.
  • Goede mechanische prestaties: Vereist minder snijkracht, verlengt de levensduur van gereedschappen en zorgt voor een uitstekende afwerking van bewerkte onderdelen.
  • Hoge bestendigheid tegen bacteriën en schimmels: Milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk dankzij de weerstand tegen microbiële groei.
  • Uitstekende afscheiding van lekolie: Houdt uw werkplek schoon en vermindert verspilling.
  • Krachtig detergerend vermogen: Verwijdert effectief vuil en residu, waardoor de kwaliteit van uw bewerkte onderdelen behouden blijft.

Specificaties

  • Inhoud: 20 & 208 liter
  • OEM-goedkeuringen: ISO-L MAH

Bestel Nu en Optimaliseer Uw Bewerkingsproces

Kies TOTAL VULSOL voor hoogwaardige prestaties en bescherming bij het machinebewerken en slijpen van diverse metalen. Plaats nu uw bestelling en ervaar zelf de voordelen van deze geavanceerde snijvloeistof.

Smeermiddelenwinkel.nl is de webwinkel van Mar-Oil en Gas Service. We leveren diverse merken zoals: Total, Motul, Castrol, Shell, UTB, Mobil, Kroon oil en Fuchs. Wij hebben smeermiddelen voor alle voertuigen zoals: auto’s, transport, landbouw, industrie, tweewielers en scooters maar ook voor uw boot en compressor. Twijfelt u over welke olie bij uw voertuig hoort, dan kun je via deze link per merk bekijken welke olie geschikt is voor uw voertuig.

Voor een grotere bestelling voor uw bedrijf kunt u ons ook altijd mailen of bellen.

Inhoud20 liter
MerkTOTAL
Levertijd1-7 werkdagen